ÜYELİK GİRİŞİ
KATEGORİLER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret3274654
Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools
egitimce.com

İNGİLİZCE 4/1

1.  She lives in .......... big house. 
A) an
B) a
C) some
D) any
 
2.  Sue ______ got a blue pen. 
 A) is
B) has
C) are
D) have
 
3.  We ______ students. 
 A) are
B) is
C) has
D) they
 
4.  This ______ John's house. 
 A) are
B) am
C) an
D) is
 
5.  It is ______ table. 
 A) a
B) and
C) or
D) an
 
6.  ______ you got a nephew? 
 A) Has
B) Are
C) Have
D) Is
 
7.  There ______ two schools. 
 A) is
B) have
C) and
D) are
 
8.  What colour ______ it? 
 A) an
B) is
C) a
D) this
 
9.  I ______ got six glasses. 
 A) am
B) have
C) is
D) has
 
10.  What ______ your aunt's name? 
 A) are
B) am
C) you
D) is

11.  How old ______ Jim? 
 A) are
B) is
C) and
D) this
 
12.  ______ it sunny today? 
 A) Do
B) Has
C) Is
D) Are
 
13.  Sally ______ like coke. 
 A) hasn't
B) don't
C) isn't
D) doesn't
 
14.  Mike ______ short. 
 A) does
B) has
C) is
D) are
 
15.  They ______ students. 
 A) has
B) does
C) are
D) is
 
16.  ______ name is Sally. 
 A) I
B) He
C) Her
D) They
 
17.  Have ______ got a nephew? 
 A) she
B) he
C) it
D) you
 
18.  What is ______ name? 
 A) he
B) I
C) his
D) she
 
19.  ______ is a book. 
 A) These
B) This
C) Those
D) They 
 
20.  We ______ at home. 
 A) is
B) have
C) are
D) has
 
 
 

CEVAPLAR 1B  2B   3A   4D   5A  6C  7D   8B  9B   10D   11B   12C   13D   14C   15C  16C  17D   18C   19B  20C

 

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR


  EĞİTİM - ÖĞRETİM
 KONU ANLATIMLARI
 İNGİLİZCE  TESTLER
 YAZILI SORULARI 4-8
 HİKAYE -MASALLAR
 ETKİNLİKLER  1 -  5
    
 TEOG SBS PYBS OKS
 SUNULAR VİDEOLAR
 ANİMASYONLAR
 SORU BANKASI  1-8
 MAT.SORU BANKASI
 OYUN, YARIŞMALAR
 DİLBİLGİSİ  -  İMLA
 ONLİNE TESTLER
 TÜM   DÖKÜMANLAR
 MATE. VİDEO  SUNU
    
 KOMİK BİLMECELER
 KIZILCASÖĞÜT İÖO
 ÖĞRENCİLERİM KİO
 SINIFIM - OYUNLAR
 4  İŞLEM  SUNULARI
 BAYRAM    ŞİİRLERİ
 SİTE HTML KODLARI
 OKULŞARKISÖZLERİ
  LİNKLER
........
.
YUKSEL UGURLUOGLU
..
    SİTE İSTATİSTİKLERİ    
Üye 5.011Max.Çevrimiçi 115
      Son Üye Zeynep Uygun
     ÇOĞUL ZİYARETÇİ SAYISI
Sayaç