ÜYELİK GİRİŞİ
KATEGORİLER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam109
Toplam Ziyaret3270138

İNGİLİZCE 4/2

1.  ______ sister's name is Ayşen. 
A) She
B) He
C) His
D) They
 
2.  ______ name is Canan. 
 A) I
B) You
C) They
D) My
 
3.  ______ am Suat. 
 A) My
B) I
C) He
D) His
 
4.  eleven 
 A) 10
B) 11
C) 12
D) 13
 
5.  - How ______ is Jane?
- She is ten years old. 
 A) much
B) many
C) old
D) time
 
6.  What is ______ name? 
 A) your
B) I
C) we
D) they
 
7.  ______ is Minnoş. 
 A) They
B) We
C) I
D) It
 
8.  - How are you?
- I am ______, thanks. 
 A) Suna
B) morning
C) fine
D) ten
 
9.  We are Ali ______ Ayşe. 
 A) is
B) old
C) and
D) year
 
10.  - ______ is she?
- She is Mine. 
A) What
B) How
C) How old
D) Who

11.  My name _______ Susan. 
 A) are
B) am
C) her
D) is
 
12.  I _______ a student. 
 A) am
B) is
C) are
D) my
 
13.  It _______ a book. 
 A) are
B) am
C) his
D) is
 
14.  _______ your books! 
 A) Be
B) Read
C) Stand
D) Sit
 
15.  _______ up! 
 A) Sit
B) Close
C) Stand
D) Quiet
 
16.  What is _______? 
 A) that
B) your
C) I
D) look
 
17.  Listen _______ your teacher! 
 A) it
B) his
C) to
D) be
 
18.  Sit _______ . 
 A) up
B) your
C) down
D) board
 
19.  _______ open the door! 
 A) Isn't
B) Don't
C) Aren't
D) What 
 
20.  What is _______? 
 A) I
B) this
C) my
D) they
 
 
 

CEVAPLAR 1C  2D   3B   4B   5C  6A  7D   8C  9C   10D   11D   12A   13D   14B   15C  16A  17C   18C   19B  20B

 

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR


  EĞİTİM - ÖĞRETİM
 KONU ANLATIMLARI
 İNGİLİZCE  TESTLER
 YAZILI SORULARI 4-8
 HİKAYE -MASALLAR
 ETKİNLİKLER  1 -  5
    
 TEOG SBS PYBS OKS
 SUNULAR VİDEOLAR
 ANİMASYONLAR
 SORU BANKASI  1-8
 MAT.SORU BANKASI
 OYUN, YARIŞMALAR
 DİLBİLGİSİ  -  İMLA
 ONLİNE TESTLER
 TÜM   DÖKÜMANLAR
 MATE. VİDEO  SUNU
    
 KOMİK BİLMECELER
 KIZILCASÖĞÜT İÖO
 ÖĞRENCİLERİM KİO
 SINIFIM - OYUNLAR
 4  İŞLEM  SUNULARI
 BAYRAM    ŞİİRLERİ
 SİTE HTML KODLARI
 OKULŞARKISÖZLERİ
  LİNKLER
........
.
YUKSEL UGURLUOGLU
..
    SİTE İSTATİSTİKLERİ    
Üye 5.010Max.Çevrimiçi 115
        Son Üye SERPİL KILIÇ
     ÇOĞUL ZİYARETÇİ SAYISI
Sayaç