ÜYELİK GİRİŞİ
KATEGORİLER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret3274654
Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools
egitimce.com

İNGİLİZCE 4/3

1.  My father's name ______ Ahmet. 
 A) an
B) and
C) is
D) in
 
2.  two + five = ? 
 A) ten
B) nine
C) eight
D) seven
 
3.  How ______ pens have you got? 
 A) and
B) many
C) are
D) man
 
4.  His ______ mother is old. 
 A) great
B) big
C) gross
D) grand
 
5.  This ______ my family. 
 A) is
B) are
C) our
D) and
 
6.  I have got ______ sisters. 
 A) an
B) a
C) and
D) two
 
7.  three x two = ? 
 A) five
B) six
C) seven
D) eight
 
8.  ______ she got a book? 
 A) Have
B) Is
C) Has
D) Are
 
9.  My mother is ______ teacher. 
 A) a
B) an
C) and
D) am
 
10.  Sally is ______ mother. 
 A) I
B) you
C) her
D) he

11.  I have got two ______. 
 A) coat
B) hats
C) dress
D) skirt
 
12.  ______ dress is short. 
 A) I
B) My
C) She
D) He
 
13.  We have got two caps _______ two t-shirts. 
 A) an
B) on
C) and
D) are
 
14.  ______ have you got? 
 A) Are
B) What
C) Many
D) Write
 
15.  Her pyjamas are ______. 
 A) have
B) blue
C) many
D) what
 
16.  ______ your dad got trousers? 
 A) Have
B) Is
C) Are
D) Has
 
17.  It ______ a cap. 
 A) has
B) have
C) is
D) are
 
18.  ______ teacher has got a black skirt. 
 A) Our
B) He
C) She
D) I
 
19.  This is ______ t-shirt. 
 A) I
B) he
C) my
D) she
 
20.  ______ hasn't got a dress. 
 A) I
B) You
C) She
D) They
 
 
 

CEVAPLAR 1C  2D   3B   4D   5A  6D  7B   8C  9A   10C   11B   12B   13C   14B   15B  16D  17C   18A   19C  20C

 

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR


  EĞİTİM - ÖĞRETİM
 KONU ANLATIMLARI
 İNGİLİZCE  TESTLER
 YAZILI SORULARI 4-8
 HİKAYE -MASALLAR
 ETKİNLİKLER  1 -  5
    
 TEOG SBS PYBS OKS
 SUNULAR VİDEOLAR
 ANİMASYONLAR
 SORU BANKASI  1-8
 MAT.SORU BANKASI
 OYUN, YARIŞMALAR
 DİLBİLGİSİ  -  İMLA
 ONLİNE TESTLER
 TÜM   DÖKÜMANLAR
 MATE. VİDEO  SUNU
    
 KOMİK BİLMECELER
 KIZILCASÖĞÜT İÖO
 ÖĞRENCİLERİM KİO
 SINIFIM - OYUNLAR
 4  İŞLEM  SUNULARI
 BAYRAM    ŞİİRLERİ
 SİTE HTML KODLARI
 OKULŞARKISÖZLERİ
  LİNKLER
........
.
YUKSEL UGURLUOGLU
..
    SİTE İSTATİSTİKLERİ    
Üye 5.011Max.Çevrimiçi 115
      Son Üye Zeynep Uygun
     ÇOĞUL ZİYARETÇİ SAYISI
Sayaç