ÜYELİK GİRİŞİ
KATEGORİLER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret3274654
Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools
egitimce.com

İNGİLİZCE 4/8

1. My name _______ Ayşen. I _______ Ayşen.

A) is / am
B) is / are
C) is / is
D) am / is


2. How _______ you today?

A) am
B) is
C) are
D) I


3. A: What is _______ name?
B: _______ name is Serkan.


A) he / is
B) his / he
C) his / his
D) he / he


4. _______ am Türkan.

A) He
B) I
C) She
D) It


5. Our names _______ Yasemin and Tuğba.

A) am
B) is
C) are
D) they


6. A: Who are they?
B: They _______ my friends Ayşe and Fatma.


A) am
B) are
C) is
D) names


7. _______ the window, please!

A) answer
B) open
C) seven
D) eight


8. A: Is she your mother?
B: No, she isn’t _______.


A) She is my mother
B) She is my aunt
C) He is not
D) They are


9. A: What’s his name?
B: _______.


A) Her name is Can
B) His name is Can
C) My name is Can
D) Their name is Can


10. A: What are those?
B: _______ birds.


A) These are
B) They are not
C) We are
D) Those are

11. A: What is your uncle’s name?
B: _______ name is Ali.


A) His
B) Her
C) My
D) He


12. A: Are you Yasemin?
B: Yes, _______.


A) He is
B) She is
C) I am
D) They are


13. _______ your books!

A) Repeat
B) Open
C) Look
D) Listen


14. A: _______ ?
B: Fine, Thanks.


A) What is your name?
B) How are you?
C) What are these?
D) How old are you?


15. _______ your book and _______ at the picture!

A) open / read
B) close / shut
C) open / look
D) open / answer


16. A: _______ are these?
B: These are cats.


A) What
B) How
C) They
D) You


17. This is my wife. _______ name is Güler.

A) His
B) Her
C) My
D) Their


18. A: Good morning Fatoş.
B: _______ Aslı.


A) Good bye
B) Good afternoon
C) Good morning
D) Good night


19. five - ? = three

A) one
B) two
C) three
D) four


20. time: 20:30
Good ______.


A) morning
B) evening
C) afternoon
D) name

CEVAPLAR 1A  2C   3C   4B   5C  6B  7B   8B  9B   10D   11A   12C   13B   14B   15C  16A  17B   18C   19B  20B

 

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR


  EĞİTİM - ÖĞRETİM
 KONU ANLATIMLARI
 İNGİLİZCE  TESTLER
 YAZILI SORULARI 4-8
 HİKAYE -MASALLAR
 ETKİNLİKLER  1 -  5
    
 TEOG SBS PYBS OKS
 SUNULAR VİDEOLAR
 ANİMASYONLAR
 SORU BANKASI  1-8
 MAT.SORU BANKASI
 OYUN, YARIŞMALAR
 DİLBİLGİSİ  -  İMLA
 ONLİNE TESTLER
 TÜM   DÖKÜMANLAR
 MATE. VİDEO  SUNU
    
 KOMİK BİLMECELER
 KIZILCASÖĞÜT İÖO
 ÖĞRENCİLERİM KİO
 SINIFIM - OYUNLAR
 4  İŞLEM  SUNULARI
 BAYRAM    ŞİİRLERİ
 SİTE HTML KODLARI
 OKULŞARKISÖZLERİ
  LİNKLER
........
.
YUKSEL UGURLUOGLU
..
    SİTE İSTATİSTİKLERİ    
Üye 5.011Max.Çevrimiçi 115
      Son Üye Zeynep Uygun
     ÇOĞUL ZİYARETÇİ SAYISI
Sayaç