ÜYELİK GİRİŞİ
KATEGORİLER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam109
Toplam Ziyaret3270138

İNGİLİZCE 4/10

1. There are _______ weeks in a month.

A) are
B) two
C) four
D) three


2. A: _______?
B: Today is wednesday.


A) What is that?
B) How are you today?
C) What is today?
D) Have you got course today?


3. A cow _______.

A) barks
B) moos
C) sings
D) miaows


4. There are seven _______ in a week.

A) today
B) year
C) days
D) weekend


5. A: _______ is your Maths?
B: It is on Mondays.


A) Which
B) How
C) What
D) When


6. twenty - eight = ?

A) thirteen
B) fourteen
C) twelve
D) sixteen


7. _______ you _______ a pet?

A) Are / there
B) Have / got
C) Has / got
D) What / are


8. A: What does a mouse look like?
B: It looks _______.


A) big
B) tall
C) small
D) handsome


9. What is the last day of a week?

A) Sunday
B) Monday
C) Thursday
D) Tuesday


10. A: How many legs has an elephant got?
B: _______ has got for legs.


A) They
B) He
C) It
D) She

11. We have got………… test today.

A) maths
B) book
C) class
D) notebook


12. Odd one out!

A) armchair
B) bookcase
C) thursday
D) tabel


13. Odd one out!

A) father
B) mother
C) lesson
D) sister


14. Odd one out!

A) january
B) monday
C) friday
D) tuesday


15. Filiz ……… got Music today

A) have
B) has
C) is
D) do


16. Odd one out!

A) kitchen
B) bedroom
C) bathroom
D) week


17. Odd one out!

A) snake
B) lesson
C) dog
D) parrot


18. Science and …….?

A) technology
B) art
C) music
D) maths


19. Odd one out!

A) school
B) lesson
C) socks
D) class


20. Ali and Ayşe ...... friends.

A) is
B) are
C) have
D) has

CEVAPLAR 1C  2 C  3B   4C   5D  6C  7B   8C  9 A  10C   11A   12C   13C   14A   15B  16D  17B   18A   19B  20B

 

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR


  EĞİTİM - ÖĞRETİM
 KONU ANLATIMLARI
 İNGİLİZCE  TESTLER
 YAZILI SORULARI 4-8
 HİKAYE -MASALLAR
 ETKİNLİKLER  1 -  5
    
 TEOG SBS PYBS OKS
 SUNULAR VİDEOLAR
 ANİMASYONLAR
 SORU BANKASI  1-8
 MAT.SORU BANKASI
 OYUN, YARIŞMALAR
 DİLBİLGİSİ  -  İMLA
 ONLİNE TESTLER
 TÜM   DÖKÜMANLAR
 MATE. VİDEO  SUNU
    
 KOMİK BİLMECELER
 KIZILCASÖĞÜT İÖO
 ÖĞRENCİLERİM KİO
 SINIFIM - OYUNLAR
 4  İŞLEM  SUNULARI
 BAYRAM    ŞİİRLERİ
 SİTE HTML KODLARI
 OKULŞARKISÖZLERİ
  LİNKLER
........
.
YUKSEL UGURLUOGLU
..
    SİTE İSTATİSTİKLERİ    
Üye 5.010Max.Çevrimiçi 115
        Son Üye SERPİL KILIÇ
     ÇOĞUL ZİYARETÇİ SAYISI
Sayaç